KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor: mgr Ewa Popek - Kucharska

Wicedyrektor: mgr Ewa Dudaref

Sekretarz: mgr Urszula Jocz

Kierownik gospodarczy: mgr Sylwia Kalicka

Kierownik ds. żywienia:Barbara Kowalczyk

Nauczyciele wychowania przedszkolnego: Anna Endrukajtis-Ozimek, Ewelina Łazarczyk, Anna Obszańska, Ewa Dudaref, Małgorzata Brzozowska, Stefania Moskalik, Anna Maria Zięba, Łucja Regulska, Agnieszka Albińska, Justyna Papińska, Ewelina Mielniczuk, Elżbieta Stpiczyńska, Monika Sowińska, Marzenna Wiśniewska, Ewa Przychodzka- Gajda, Dorota Kułak, Hanna Anusik, Magdalena Masiarz, Marzena Pawlik.

Nauczyciele wspomagający: Monika Rokita-Nowocień, Joanna Odolińska, Dorota Stańczak, Marta Hintze

Logopedzi: Justyna Filar, Anna Wachlewska

Terapeuta SI: Marta Kaczorowska

Religia: Sonia Rafalska

Psycholog: Alicja Ciesielska

Pomoce nauczycielek: Małgorzata Jastrzębska, Magda Burakowska,

Dbają o porządek: Anna Kadej, Monika Ziółkowska, Beata Wójcik, Edyta Retka, Elżbieta Ciszek, Elżbieta Suska, Hanna Lisicka-Rozbicka, Wiesława Góral, Monika Targaszewska, Małgorzata Dumała, Bożena Kowalska, Mirosław Rasiński, Zbigniew Dąbrowski, Dariusz Staszewski, Rozbicki Witold, Szostak Jerzy, Magda Dąbrowska

Gotują dla nas:Dorota Izdebska, Iryna Zajma, Barbara Miszczuk, Ewa Krasnodębska.